Arkitekter København

Arkitekter Danmark

Arkitekter

Jeg arbejdede for et valg møbler forhandler (Herman Miller) i tre år. høne, arkitekter, i 1986, da jeg bad om en rejse (jeg var $12.000 ) og blev slået ned, besluttede jeg mig for at starte min egen virksomhed. På
En alder af 23 begyndte Lisa at De planlægning og design, Inc. jeg holdt selskabet indtil 2001.
I 1988, da jeg virkelig nødvendigt at tilføje til mit design uddannelse, arkitekter, jeg har angivet den Boston arkitektoniske Center, studerer arkitektur.

Arkitekter

Jeg Studeret i tre år, pendling fra Portland,
Maine, til Boston (to timer hver vej) to aftener om ugen. Jeg fik ikke min grad – men den ekstra uddannelse var uvurderlig. Jeg tog også klasser i årenes løb på Maine College of Art
(Farve teori osv. ). I 2000, stadig ønsker at tilføje til min uddannelse, jeg trådte Antioch New England Graduate School og vandt en MS i organisation og ledelse, afsluttende eksamen i efteråret 2002.
Lisa at De, iida, ASID, IDEC
” Jeg elsker bygninger, den ydre blanding med det indvendige, arkitekter, og bringer dem sammen i en harmonisk måde at oprette et særligt sted til
Levende, underholde dine venner og familie, arbejde, og
Især, slappe af.

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

” Jeg begyndte interiør design skole i 1981, jeg var en 30-årig kone og mor
Arbejde i et møbel, som min mand
Og jeg ejede. Jeg var god til at hjælpe de kunder og mente, at det ville være logisk at inish mit kollegium grad i indretning snarere end i journalistik (hvilket er, hvad jeg var specialiserer sig i 1960 ‘erne, arkitekter, da jeg droppede ud for at blive gift, som mange kvinder har i disse dage).

Arkitekter

Da det skete, FIDER-akkrediteret program ved University of Missouri var stærk. Jeg snart kom til at forstå den reelle indvirkning designere kan have på miljøer og derfor folk (og jeg er en folk person). Jeg elskede hvert aspekt af min uddannelse, men jeg elskede især befolkningen del-design og adfærd klasser; de bøger Designer steder for mennesker, et mønster sprog, Humanscape, miljøer for mennesker og Menneskelige Dimension for indvendige rum-selv ergonomi del interesserede mig. (Underligt, hm?)
Mit liv har taget mange drejninger væk fra de planer jeg havde, da jeg var 30. Men jeg elsker mit arbejde og jeg elsker at være en professionel designer.
“Det var en udvikling fra fødslen. Jeg var altid tegning, maleri, arkitekter, farvning, og gøre det hele med mine hænder. Jeg havde en masse eksponering for alle typer af design, men det var det college program, som hjalp mig fokus på boligindretning.

Arkitekter

Susan Coleman, FIIDA, FIDEC
” Af opvækst i Japan, indså jeg, at livserfaring form hvem vi er. Alt om mine omgivelser-regionen, kultur, indre beboelsesbygninger, arkitekter København, og så på inluenced udviklingen af min figur, og hvor jeg føler mig og levende. I gymnasiet, jeg speciically indså, at
Jeg ønskede at inluence andre, fordi jeg kendte godt
Hvordan vores miljø kan afect motivation og gejst. Jeg besluttede mig for at gøre dette gennem indretning, hvor jeg kunne udvikle indre miljøer at øge motivationen og positive oplevelser for andre.
Susan B. Higbee
“Jeg har altid været interesseret i kunst og arkitektur og besluttet at fokusere på det indvendige miljø da jeg blev bekendt med dette feltet i college.

Arkitekter

Janice Carleen Linster, ASID, iida, CID
” After jeg havde checket ind en tidligere karriere mål som journalist tidligt i livet, har jeg valgt det eneste, jeg kan gøre, arkitekter København, er at skrive en bog, og hurtigt opdagede jeg ikke vidste meget om andet end journalistik. Jeg troede, at jeg skulle følge en anden interesse for bogen og gik tilbage til universitetet for at studere indretning. College førte til at praktisere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitekter København