Hej Verden!

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

hroughout denne proces, vil jeg præsentere interiør Inish ordninger, møbler og så videre til kunden godkendelse. Vi er derefter i stand til at bestemme det samlede koncept for
rummet, dets anvendelse, og dens karakter. Jeg arbejder med arkitekter, entreprenører og andre rådgivere om alle aspekter af projektet, herunder loor plan layouts, relected loft planer, Snedkerhåndværk detaljer, arkitektoniske detaljer, bygningsreglementer og lignende.
Når byggeriet er færdig og inventar er installeret, er en fyldest Punch List afsluttet med kunden og projektet følges igennem til den bitre ende for at være sikker på, indretningsarkitekt, at klienten er satisied og alt arbejde er fuldført.
Hvad er det mest tilfredsstillende del af dit job?
> Han mest tilfredsstillende del af mit job er at arbejde med klienten og bistå dem i at konceptualisere deres tanker og fantasi og gøre dem til virkelighed.
Hvad er den mindst tilfredsstillende del af dit job?
> Min mindst foretrukne del er følelsen af, at jeg ikke har leveret eller taget til fange den sande form af kundens koncept.

Indretningsarkitekt

Hvem eller hvad erfaring har været en stor indflydelse i din karriere?
> Min IRM som helhed har været en stor inluence på min karriere. Vi har en fantastisk gruppe af mennesker, der alle har diferent specialiteter, der er bemærkelsesværdige og inspirerende for mig som designer.
Hvad har været din største udfordring som en indretningsarkitekt?

Indretningsarkitekt

> Uddannelse af kunder og samfundet. Mange mennesker har en misforståelse om, hvad det egentlig
er, at indretningsarkitekter gør. Ater se alle forestillingerne på Bravo og hgtv, de tror, at indretningsarkitekter er lamboyant personer, der razzia i et job, indretningsarkitekt, lave en hurtig makeover, og er ude af billedet så hurtigt som de kom ind. Isse viser ikke give offentligheden med nogen baggrund
oplysninger om legitimationsoplysninger, gør krav til indretning certiication eller uddannelse, og slet ikke give offentligheden et virkeligt billede af, hvad ægte indretningsarkitekter gør på daglig basis.
FÅ i

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt
> Få et job i interiør design i dag kræver en passende uddannelse og mastering færdigheder fra udarbejdelsen og tegning til effektiv kommunikation. Det indebærer at lære tekniske områder af byggeri, mekaniske systemer, og koder samt vise, at du har interesse og entusiasme til at arbejde i erhvervet. Kom i betyder også at vide, hvilken type job, du ønsker, og om du ønsker at arbejde i en bolig eller kommerciel speciale. Du skal også overveje, om du ville fungere bedst i et lille studie, et stort tværfagligt fi rm eller en mellemliggende størrelse praksis.
Når det drejer sig tid til at undersøge mulighederne job, sørg for at gøre dit hjemmearbejde på de virksomheder, du er interesseret. Hvis du ved noget om virksomheden inden interviewet, indretningsarkitekt, vil du gøre en langt bedre indtryk på interviewet. Undersøg stil og type af interiør design arbejde, som fi rm gør ved at forske fagblade og lokale trykte medier. Se efter fi rm hjemmeside og omhyggeligt undersøge så meget af det som du kan. Tal med professorer, der ved noget om virksomheden. Din kollegium placering af Kontoret kan være i stand til at hjælpe så godt.
Du kan også fi nder ud af om mulige job og om en enkelte virksomheds ved at forske:
Q Department of Commerce artikler og rapporter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!