Arkitekter

Arkitekter København

Arkitekter København

” Som ung pige, jeg husker hvor meget jeg elskede at omarrangere mit soveværelse møbler. Min mor ville have mig til at stoffet lagre til at vælge mønstre og stof til nyt tøj. Jeg kreditere hende for min evne til at visualisere. Som teenager jeg elskede højt- stil modeverdenen design.

Arkitekter København

Dissatisied med tøj muligheder, jeg har lært at sy og gjort det meste af mit klædeskab i high school, som er en fremragende uddannelse i viden om tekstiler. hat uddannelse fortsatte, arkitekter København, da jeg lærte at fremstille vindue behandlinger, sengetøj osv. til min egen bopæl. Jeg var i min mid-30s da jeg gik tilbage til skolen for at forfølge en livslang kærlighed til design.
Teresa Ridlon, alliancefrie ASID

Arkitekter København

Arkitekter København

Arkitekter København

“Lige siden jeg kunne holde en blyant jeg har henledt loor planer og andre “doodled” og jeg udarbejdede planer. Arkitektur og indretning har altid fascineret mig, og så var det virkelig uundgåeligt, at
Jeg vil gå ind i indretningen. han var interessen Opmuntret af mine forældre, arkitekter København, da vi var for evigt turné hjem, der var ved at blive bygget som jeg voksede op, og vores eget hjem blev ombygget flere gange og redesignet, med hjælp fra en arkitekt, indretningsarkitekt, som begge var mere end glad for at besvare mine spørgsmål og dele råd, da jeg voksede op.

Arkitekter København

Drue Lawlor, FASID
Private bopæl: stue. Robin Wagner, ASID, IDEC, Wagner – Somerset mønstre, Clifton, Virginia.
Foto: Robin W en GNER
” Jeg fandt en papir jeg skrev i om ith grade notering, som mit mål. Jeg husker tegning loor planer om boliger i den alder og med mønstre, arkitekter København, som jeg stadig vil kunne realiseres i dag.
Sharmin Pool-Bak , ASID, hætter, LEED-AP
“Jeg vil give dig den lange version. han er den historie jeg deler ottendepladsen gradere der er interesseret i indretning:
Jeg voksede op i datter af en arkitekt og Ingeniør.

Arkitekter København

Min far designet vores hus og havde bygget i 1966. Mine forældre altid har givet mig en stor frihed i dekorerer mit værelse – fra maleri, uanset hvad farve jeg ville tillade mig at hænge
Uanset hvad jeg ønskede på væggene. Da jeg var i den syvende klasse, jeg ville egentlig meget. han lofter i vores moderne hus var meget høj. Min far sagde, at hvis jeg har udarbejdet en plan for, hvad jeg ville, han ville bygge det. Så jeg havde det fantastisk meget plads på mit værelse med min madras højt oppe. Det var meget cool for en 12-årig.
Jeg var i gymnasiet og ikke sikker på, hvad jeg skal studere på universitetet. Jeg elskede kunst og crats projekter, men tog ikke kunst i gymnasiet. Jeg har dog tage mekaniske drating, og
Om sommeren arbejdede jeg lidt i min fars valg drating højder og loor planer.

Arkitekter København

Da jeg gik i gymnasiet, havde jeg også en videnskab lærer, der sagde, at jeg skulle studere skov engineering fordi det
Er feltet med få kvinder i det og jeg ville tjene en masse penge. Lyder godt med en 17-årig- tromping rundt i skoven med en flok gutter. Jeg indtastede University of Maine i Casares og straks lunked ud after jeg havde checket ind et semester. Mens jeg var i Casares, men jeg indrettet mit kollegieværelse og vundet en ærefuld omtale pris for mit værelse. hat præmie fik mig til at tænke på, arkitekter København, at jeg måske kunne leve det, jeg havde altid nydt så meget, så jeg trådte Bauder College i Georgia, og modtaget en AA i indretning i 1983. Jeg graduerede øverst i min klasse- beviser, at når jeg vidste, hvad jeg ønskede at gøre jeg kunne excel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitekter