Indretningsarkitekt København

Arkitekter

Arkitekter

I min karriere som både underviser og praktiserende læge, min centrale mål har været at bedre forstå styrken og begrebsmæssige grundlag for indretning. I de sidste 20 år, jeg

Har lært indretning studerende og har arbejdet på at udvikle mit design praksis. Undervisning og øvelse er codependent og i del I blev indretningsarkitekt min kærlighed til undervisning. Jeg blev lærer i min kærlighed til design.

James Postell, Associate Professor, University of Cincinnati

“Da jeg var yngre højt, min ældre søster ringede fra hendes kollegieværelse til at fortælle mig, at der var en karriere for mig: indretning. Da jeg kan

Husk, jeg har opdaget sniger sig rundt i

Arkitekter

Arkitekter

Forældres venners huse fascineret på, hvordan folk bruger deres plads. Jeg bygget dream homes ud af blokke til vores toy igures, og henledte loor planer på brevpapir, forvirret over hvordan du sætter det til skala. I gymnasiet jeg bestemt, at arkitektur var det mere maskulint erhverv, og indtastet en drating kursus. Træt af min mening opstillingen skruer og grundlæggende house elevationer, indså jeg min forkærlighed for personlige oplysninger, når en classmate brækkede mit fokus, der noterer sig de klassiske træpaneler dør, vindue skodder, nederste bokse, buske, sten, hvori osv. Jeg tilmeldte i indretningen Program ved University of Kentucky og for irst tid i hele mit uddannelsesmæssige karriere, jeg følte, at jeg skulle lære færdigheder, vil føre mig til min egen opfordring.

Jeg elsker kunst og skønhed og alle deres naturlige og oprettet udtryk, arkitekter København, men jeg elsker at sætte disse udtryk til praktisk brug i miljøer, hvor folk bor.

Keith Miller, ASID

Arkitekter

“Jeg blev indretningsarkitekt til bridge sammen mine interesser og forskellige styrker. Jeg nyder at arbejde med folk, jeg er interesseret i, hvordan dine

Omgivelser inluence dit arbejde, føler jeg mig tvunget

Og den kreative proces, jeg nyder tal og budgetter. Endelig er jeg både en detalje-orienteret person og et stort billede filosof. Som barn jeg altid ville være arkitekt. Men after jeg havde checket ind lærer mere om indretning, for at udføre min irst grad i bogføring, jeg følte, at hovedvægten af menneskelig interaktion i rummet kontra bare form eller funktion, indretning af bedre valgmuligheder.

Arkitekter

Laura Busse, iida, KYCID

“Jeg har altid set min karriere som førende til at udvikle kreative løsninger. Jeg, arkitekter, som mange andre, skiftet erhverv Middellevetids-fra et produktdesign og produktion til det brede marked til indretning for at arbejde mere selvstændigt på unikke projekter

Arkitekter

Designet direkte til den enkelte bruger. Jeg blev

Udarbejdet til indretning som en mere selvstændig erhvervsdrivende – venligt at feltet har den fordel, at afording både små og store irms evne til at konkurrere. En indretningsarkitekt kan også balance den tid, arkitekter København, der bruges på aktiviteter med cyklusser af intens kreativitet.

Sally D’Angelo, ASID, LIS Affiliate

“Jeg kunne ikke forestille mig ikke at blive indretningsarkitekt, arkitekter. Jeg mener at kunne forbedre en persons liv ved at forbedre deres omgivelser er meget kraftig.

Arkitekter

“Jeg blev en designer fordi det er en unik måde at tilslutte en verden af visuel kunst til erhvervslivet.

Arkitekter

Lisa Henry, ASID

” Jeg “faldt” i karriere i high school, jeg tog en indretning klasse. Jeg elsker det kreative, og praktiske side af faget. arkitekter, Jeg nyder de tekniske aspekter af karriere (f. eks. belysning og Computere) samt anvendelse af psykologi Og forståelse af den menneskelige adfærd. Jeg er klar over, at feltet skal tilpasse sig skiftende tendenser er klart støtte de tendenser, der er kommet for at blive (f. eks. universal og bæredygtigt design). Jeg elsker designet og at hjælpe andre udvikle meningsfulde forbudt. Det er og vil altid være for mig, meget fulilling karriere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt København